воскресенье, 20 сентября 2020 г.

Основні характеристики Audi Q5

 Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі питання, що цікавлять.

Те, що Audi входить в число найкращих представників німецького автопрому, не здивує нікого. Кросовер Audi Q5 - один з провідних автомобілів німецького концерну. Хочете дізнатися про нього набагато більше?

Ці позиції фірма утримує вже понад півстоліття і, починаючи приблизно з середини минулого століття, єдиними конкурентами Audi є такі німецькі марки як Mercedes і BMW. Часом можна почути, як ці три бренди називають «німецької / німецької трійкою». Кожен з цих виробників прославив своє ім'я високою якістю продукції. І, варто визнати, не менше високими цінами.



І серед маси прекрасних моделей сьогодні ми розглянемо такий помітний міський кросовер як Audi Q5.

Audi Q5
Історія моделі Audi Q5

Виробництво цього авто стартувало в 2008 році. Всього за два роки до цього світ «накрила» мода на кросовери. До цього часу мода на джипи в значній мірі вивітрилася, і на зміну їм прийшли кросовери, які були більш верткими і не менш місткими, але, в той же час, куди більш економічними. Окремі автоексперти вважають, що до кросоверів цієї фірми можна віднести і Q6 і Q7, але тут не все так однозначно, оскільки Q7, хоча і є вже досить економічним, але це все ж джип, розрахований на вибоїни і вибоїни і притому дуже місткий. А що стосується Q6, то він є типовим міським повнопривідним універсалом.

Audi Q5 інтер'єр

Так що немає нічого дивного в тому, що Q5 є єдиним в лінійці Audi кросовером, який користується великим успіхом в нашій країні. Продаватися він у нас почав в першому ж році свого випуску, а чотири роки по тому був проведений рестайлінг.



Після незначних оновлень він продовжував користуватися тим же успіхом.
Як припускають експерти, в кінці 2016 року розпочнеться випуск нової версії Audi Q5. Правда, поки не відомо, чи буде це чергова «перезавантаження» чи ж нова модель.
характеристики моделі

За традицією, Audi пропонує покупцям зробити свій автомобіль на конфигураторе, а не вибирати комплектацію.

Audi Q5 салон

Наприклад, в даний час є 19 різних платформ, на яких можна створити «свою» Audi Q5. Відрізняються ці автомобілі один від одного м'якістю підвіски, потужністю двигуна і коробкою передач.
Те, як буде облаштований салон автомобіля, вирішує сам покупець. Ті, хто готовий за це розщедритися можуть навіть стати володарями унікального салону, розробленого спеціально для них. Якщо ж скористатися звичайним конфігуратором, то варіантів теж буде чимало - в діапазоні від 11 до 16 (дивлячись яка була обрана платформа).

Що стосується вибору зовнішнього вигляду машини, то тут можливості щодо обмежені і зводяться до вибору дисків, всіляких кузовних аксесуарів і, зрозуміло, кольору кузова. Крім цього, при виборі можна віддати перевагу спортивній версії RS Q5.

Audi Q5 кузов

Цей автомобіль вже виглядає як справжній представник спортивного племені, має більш потужні гальма і двигун, спортивну підвіску і більш високу ціну, що для автомобіля з більш досконалим дизайном, абсолютно типово.



Вартість Audi Q5

Стартують ціни на Audi Q5 з 2,3 мільйона рублів, а максимум може досягати 4 млн., В залежності від того яка була обрана комплектація.

Audi Q5 ціна

На вторинному рику ціни на цей автомобіль, звичайно ж, знижуються. Наприклад, стару машину 2008 - 2009 роки можна придбати і за ціною в один мільйон. Правда, варто відзначити, що автомобілі цієї марки завжди славилися тим, що вони прекрасно їздили і після закінчення гарантійного терміну, так що, швидше за все автомобіль 2008 року вести себе на дорозі дуже добре.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Основні характеристики Audi Q5

 Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі питання, що цікавлять. Те, що Audi входить в число н...